2 maj 2007

Wake me up when april 1st is over...

Numera är det 1 april var å varannan dag... senast igår, 1 maj, skriver moderaternas partisekreterare en märklig hyllning till arbetarnas högtidsdag i Expressen...

Alltså... ärligt talat... jag har respekt för en politisk motståndare som argumenterar sin ståndpunkt och är övertygad som sin uppfattning. Men detta är rena pajaserierna.

Men men... när man är så uppenbarligen absurd i sin omskrivning om vem man är, så står nog det för sig själv, jag känner inte behov av att analysera det åt BLOGGADENS läsare.

Fast jag undrar hur Schlingmann lyssnar egentligen... när han skriver stolt om alla försämringar moderaterna gjort och skriver att han ska lyssna på rörelsen. Vad är det arbetarrörelsen gjort sen den moderatledda regeringen presenterade sitt första förslag? Hur tydliga ska vi vara för att han ska höra? Eller är det en annan arbetarrörelse han hoppas finns? Typ - när folket tycker fel, byter vi folket, inte politik.

Det känns lite som vi fastnat i en sån tids-loop man ser i sci-fi-serier... som om vi fastnat i en evig 1 april...

PS. Josefins tal i Kungsan var ju fantastiskt... och det skadar inte att läsa om det i DN även om skribenten inte är lika entusiastisk som jag är.

Inga kommentarer: