30 maj 2007

Attila-förlust, men hej! vi fixa i alla fall poäng

Det ser ut att bli en hård säsong för Attilas damer, förlust igen ikväll mot Enköping. Vi har tappat många spelare och många av våra nya spelare har spelat sin första match i år.

Men inte tappar vi humöret för det. Vi ser det här året som en säsong fyllt av träningsmatcher och satsar som vanligt på att vara bäst i tredje halvlek. Och man får inte förringa att vi ändå gjorde försök (Johanna) och att vi satte conversion-kicken efter (Teddie). 5+2 poäng alltså.

Matcher så här långt:
Sthlm Exiles Lad - Attila RG 68 – 0
Attila RG - NRK Trojan 7 – 46
Attila RG - Enköping RK 0 – 34
Uppsala RFC - Attila RG 35 – 0
Enköping RK - Attila RG 53 – 7

På lördag har vi Exiles på Årstafältet 13.00, herrarna spelar samma match 15.00. Grillparty efteråt på Årstafältet :-).

Intressant är dock att Uppsala faktist fick 5-5 mot Exiles ikväll. Förra matchen fick dessutom Exiles slita för att vinna med 13-19. Det kanske inte blir lika enkelt i år för Exiles Ladies att vinna SM-guld.

På herrsidan såg vi redan ifjol ett tronskifte när Enköping knep SM-guldet i finalen från Exiles. Dessutom har både Enköping OCH Hammarby vunnit mot Exiles i serien i år.

Jag tycker att det bådar gott för svensk rugby, att det kommer nya lag som kan göra anspråk på tronen. Men vi i Attila får väl slicka såren ett tag och komma igen till nästa säsong. Dock känns det inte riktigt så grisigt som på bilden ovan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Säg mig, hur kommer det sig att jag helt osökt kommer att tänka på det här, när jag ser bilden ovan? Har enligt myten och legenden pågått ända sedan romartiden...:-D

http://www.cheese-rolling.co.uk/

http://www.bbc.co.uk/gloucestershire/content/image_galleries/cheese_rolling_2007_gallery.shtml

Lisa Rasmussen sa...

hmm... jag har ingen aaaaning om hur du associerar... och förstår inte om du försöker att antyda att gamla brittiska traditioner på något sätt är något att skratta åt? *indignerad*

men någon skillnad är det väl ändå på cheese-rolling och rugby, rugby är ändå världens femte största lagsport, cheese-rolling har inte riktigt nått ut i samma usträckning till vare sig kolonierna eller andra länder

Anonym sa...

Jo men självklart, det var inte sporten i sig jag syftade på, det var den helt underbara bilden. Juh ;-)